Δασκάλοι | Ardinyoga

Marilyn

Pilates mat-props, Pilates Reformer (Κρεβάτι Pilates) & Tower

H Μarilyn από 4 ετών ασχολήθηκε με την ενόργανη και την κολύμβηση. Ένας τραυματισμός ήταν η αιτία που κατέφυγε για αποκατάσταση στο Pilates. Τα οφέλη που αποκόμισε , η γρήγορη και πλήρης αποκατάσταση, την οδήγησε να αγαπήσει και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μέθοδο του Pilates. Πιστοποιημένη Pilates Instructor από τις ιδιωτικές σχολές A.F. Studies – σε Mat, Props, Reformer, Cadillac, Pilates για εγκύους, Pilates για ηλικιωμένους, Rehab, ασκησιολόγιο για ευπαθείς ομάδες του ΑCSM, functional trainer , fitness personal and group trainer. Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια πρώτων βοηθειών. Ενημερώνεται, μελετά και εξελίσσεται διαρκώς μέσω συνεδρίων και σεμιναρίων από καταξιωμένους εκπαιδευτές.

H Marilyn νιώθει μεγάλη χαρά όταν μοιράζεται την εμπειρία της και την γνώση της, συμβάλλοντας στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης άλλων ανθρώπων. Στο Studio Yoga & Pilates άρδην διδάσκει Pilates Mat– Props καθώς και Pilates Reformer (Κρεβάτι Pilates) και Tower.

Marilyn

Pilates mat-props, Pilates Reformer (Κρεβάτι Pilates) & Tower

Εύα Γουργιώτη

Pilates Reformer (Κρεβάτι Pilates)

Εύα Γουργιώτη

Pilates Reformer (Κρεβάτι Pilates)

Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το μπαλέτο από την ηλικία των 3,5 ετών και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την άσκηση.
Το πάθος της για την αποκατάσταση και τη γενικότερη ευεξία μέσω της άθλησης την οδήγησαν μετέπειτα στις σπουδές Βοηθού Φυσικοθεραπείας και στην εξειδίκευση της στην ψυχολογική αντιμετώπιση και επίδραση της άσκησης στις αναπτυξιακές διαταραχές/διαταραχές άγχους από το τμήμα Νευροψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Είναι πιστοποιημένη Pilates Instructor από τις ιδιωτικές σχολές A.F. Studies – Pilates Academy και Studio One σε Pilates Mat/Equipment και Human Mama Prenatal and Postnatal Fitness Instructor (άσκηση κατά τη διάρκεια της κύησης και της λοχείας),

ενώ έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις της γύρω από το Pilates και την άσκηση.Με πιστοποιήσεις σε Aerial pilates, Pilatesstick, Pilates Barre, POP Pilates, Pilates για ειδικές ομάδες πληθυσμού (μυοσκελετικές παθήσεις και κακώσεις, εγκυμοσύνη, τρίτη ηλικία), Weight training, EMS, Bosu, Surfset, TRX, Stretching κ.α. Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια Thai Massage, μασάζ και ρεφλεξολογίας. Ενημερώνεται, μελετά και εξελίσσεται διαρκώς μέσω συνεδρίων και σεμιναρίων από καταξιωμένους εκπαιδευτές. Στο Studio Yoga & Pilates άρδην διδάσκει Pilates Reformer (Κρεβάτι Pilates).

Δάφνη Γιαννάκη

Hatha & Prenatal Yoga

Η Δάφνη σπούδασε Μαιευτική και ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με την ανθρωπιστική ιατρική . Η ανάγκη της να ανακάλυψη την εσωτερικότητα της, καθώς και τρόπους να διαχειριστεί τις δυσκολίες της καθημερινότητας την οδήγησαν το 2016 στο πρώτο της μάθημα Yoga. Από εκείνη τη στιγμή η Yoga έγινε καθημερινή πρακτική. Ως μαθήτρια η αλλαγή που βίωσε από τα βαθύτερα στρώματα της ψυχής της, την οδήγησαν να θέλει να εμβαθύνει σε αυτό το μονοπάτι . Στην σχολή Ayama Yoga House φοίτησε και ολοκλήρωσε τις 200 Hr Βασικής Εκπαίδευσης Δασκάλων Γιόγκα καθώς και 20Hr NLP και Life Coaching. Τα μαθήματα που διδάσκει είτε Hatha Yoga είτε Hatha Flow Yoga έχουν στόχο να φέρουν το ασκούμενο σε επαφή με τον εαυτό του τόσο σωματικά αλλά και πνευματικά.

Το 2021 και λόγω της εμπειρίας της ως μαία θέλησε να προσεγγίσει το μαγικό ταξίδι της μητρότητας μέσα από τη Yoga, ολοκληρώνοντας τις 85Hr Prenatal Yoga Teacher Training στο Evergreen Yoga Studios. Η Δάφνη δεν σταμάτησε ποτέ να είναι μαθήτρια, ασκούμενη της Ashtanga Yoga καθώς πιστεύει ότι το ταξίδι της Yoga είναι αιώνιο. Η Yoga έγινε ζωή για εκείνη και η εκπαίδευση της, η πρακτική της και η διδασκαλία της είναι κι αυτά ένα αέναο ταξίδι.

Δάφνη Γιαννάκη

Hatha & Prenatal Yoga

Anna Zavodovska

Ηatha Υoga Ευθυγράμμισης, Prenatal Yoga

Anna Zavodovska

Ηatha Υoga Ευθυγράμμισης

Η Άννα ήρθε σε επαφή με την YOGA ως ασκούμενη το 2007. Από τότε η πρακτική της YOGA αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής της ζωής.Η απόφασή της να ασχοληθεί με την διδασκαλία ήταν αναπόφευκτη. Έτσι το 2010 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Studio One όπου τις ολοκλήρωσε το 2011 λαμβάνοντας δίπλωμα δασκάλας Hatha Yoga.Το 2013 παρακολούθησε σεμινάριο και έλαβε πιστοποίηση κατάρτισης της Yoga Alliance International με δασκάλα την Μaja Zilih, για θεραπεία μέσω ευθυγράμμισης και επιδέξιας προσαρμογής του σώματος.Το 2014 παρακολούθησε το σεμινάριο του δάσκαλου της Iyengar yoga, Κων/νου Γιαννετάκη στο Open Space Studio που αφορούσε μυοσκελετικά προβλήματα Το 2015 παρακολούθησε μαθήματα Yoga για εγκύους από την Victoria Ajigireyt.

Το 2017 άρχισε να μελετάει και συνεχίζει με πάθος την μελέτη και την πρακτική στις Θιβετιανές ασκήσεις Το 2018 έλαβε πιστοποίηση ενεργειακής θεραπεύτριας από το Brofman Foundation Fothe Advancement Of Healing.Συνεχίζει την πρακτική της στην Iyangar Yoga γιατί η φιλοσοφία της Yoga εκτός από τρόπος ζωής είναι δια βίου μάθηση. Στο Studio Yoga & Pilates άρδην διδάσκει Hatha Yoga με στοιχεία ευθυγράμμισης καθώς και Prenatal Yoga.

Αγγελική Τουλούμη

Ashtanga Yoga

H Αγγελική Τουλούμη είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την σωματική άσκηση και φροντίδα. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, το ανήσυχο πνεύμα της την οδήγησε στο μονοπάτι της Yoga όπου βρήκε εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Ορμώμενη λοιπόν από αυτό, μέσω συνεχούς πρακτικής, κατάφερε να εντρυφήσει στην Vinyasa Krama και στην Forrest Yoga. Έπειτα από 3 χρόνια, ήρθε σε επαφή με την Ashtanga Yoga όπου και ένιωσε την ανάγκη να μπει πιο βαθιά στην φιλοσοφία της Yoga και άρχισε τα ταξίδια στην Ινδία.Έχει εκπαιδευτεί από μεγάλους και καταξιωμένους δασκάλους της Ashtanga Yoga όπως τον Manju Pattabhi Jois, τον γηραιότερο γιο του Sri K. Pattabhi Jois. Την Kristina Karytinou, David Garrigues, John Scott, Ty Landrum, Joey Miles, Atsuro Chiba, Laruga Glaser, Kino Macgregor, Mark Robberds.

Η δίψα της για γνώση και εξέλιξη δεν σταματά. Στόχος της είναι να συνεχίσει να διδάσκει και να διδάσκεται, μοιράζοντας στους μαθητές της τα οφέλη της πρακτικής της Υoga.Τέλος, το ειδικό training στα adjustments-αναπόσπαστο κομμάτι της Ashtanga Yoga- καθώς και την εκπαίδευση στην Pranayama και Meditation, αποτέλεσαν σημαντικά εφόδια σε κάθε είδος πρακτικής!Namaste 🙏

Αγγελική Τουλούμη

Ashtanga Yoga

Κατερίνα Σπυροπούλου

Hatha Yoga & Vinyasa Flow Yoga

Κατερίνα Σπυροπούλου

Hatha Yoga & Vinyasa Flow Yoga

Η Κατερίνα διδάσκει σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό, Vinyasa Flow Yoga, Hatha Yoga, Yoga Trance Dance, Yoga Floorworks και Shakti Prana Flow. Στα μαθήματα γιόγκα επικεντρώνεται στην ροή της κίνησης και της ενέργειας μέσα στο σώμα καθώς και στην σύνδεση με τα στοιχεία της φύσης. Ενσωματώνει Mantras, Mudras και διαλογισμό σε κάθε πρακτική που διδάσκει. Έχει σπουδάσει κλασικό και σύγχρονο χορό, στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή της Άννα Πέτροβα και στην Γαλλία στο Centre International De Dance Rosella Hightower. Συνέχισε με σπουδές υποκριτικής στο Centre Du Marais στο Παρίσι και αργότερα παρακολούθησε το τμήμα αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων στον ΑΚΤΟ, που την οδήγησε στην εξερεύνηση και την βαθύτερη κατανόηση του στοιχείου του χώρου. Το ταξίδι στο μονοπάτι της γιόγκα άρχισε πριν 7 χρόνια στο Yoga House.

Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό των 200hμε τον Χρήστο Χαρικιόπουλο. Παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Yoga Trance Dance, Prana Flow και Shakti Prana Flow με την Shiva Rea στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο. Παρακολούθησε μαθήματα με τον Erich Schiffman ανακαλύπτοντας την FreedomYoga. Με την Valerie Saier έκανε μετεκπαιδευτικό στον Νευρογλωσσικό προγραμματισμό. Επίσης παρακολούθησε Workshop πάνω στην Vinyasa Flow Yoga με την Blaire Lindsay στο Cihangir Yoga Studio στην Κωσταντινούπολη. Ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό των 500h στο Yoga House με τον Χρήστο Χαρικιόπουλο και την Χρύσα Μπαμπαλή. Έχει επίσης παρακολουθήσει το Rainbow Kids Yoga Teacher Training καθώς Contact Dancing με τον Kurt Koegel, 5rhythms Seminar με τον Erik Iversen. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια στο θέατρο ως χορεύτρια και αργότερα ως χορογράφος, στο Παρίσι και στην Αθήνα. Στα μαθήματά της κύριο λόγο έχει η συνειδητή κίνηση και η ροή ως μέσο ίασης για το σώμα και την ψυχή. Οργανώνει σεμινάρια πάνω στην Vinyasa Flow Yoga, την σύνδεση της ελεύθερης κίνησης και της ευθυγράμμισης καθώς και Workshop που αφορούν την γυναικεία φύση και την ενδυνάμωση αυτής μέσα από την κίνηση. Στο Studio Yoga & Pilates άρδην διδάσκει Hatha Yoga και Vinyasa Flow.

Ειρήνη Ανδρικοπούλου

Aerial Υoga

Απόφοιτη του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα Vinyasa Flow Yoga, Pilates Mat και Pilates Equipment στην ιδιωτική σχολή Grafts. Στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν πιστοποιήσεις όπως Trx, Ugi Ball, Spinning και δυναμικά προγράμματα. Η πρώτη επαφή με τα εναέρια ακροβατικά ήρθε 2011. Από τις πρώτες πιστοποιημένες Aerial Yoga Fly Instructor (Studio One). Η εκπαίδευση όμως δεν σταματά εκεί, εφόσον η αγάπη για εναέρια ακροβατικά μεγάλωνε, υπήρχε συνεχής εκπαίδευση στα Aκροβατικά Πανιά, Aκροβατικά Εδάφους και Αcro-Yoga. Ακολούθησαν σεμινάρια με γνωστούς ακροβάτες στον χώρο της Aerial όπως με την γνωστής Sling Instructor / χορογράφο Holly Ann Jarvis το 2017.

Το 2018 υπήρξε συνεργασία με την σχολή δια βίου μάθησης Central Fitness Academy στην οποία παρέδιδε μαθήματα και πιστοποιήσεις Aerial Acrobatic. Στο Studio Yoga & Pilates άρδην διδάσκει Aerial Yoga και Pilates Stick.

Ειρήνη Ανδρικοπούλου

Aerial Υoga

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μας